Gaat u verhuizen in de regio Arnhem? Dat komt goed uit! Mondial Waaijenberg Verhuizers, verzorgt uw vlekkeloze verhuizing.

Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers BV een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Van Nijmegen tot Utrecht, Amersfoort én Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Arnhem professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Meer dan complete inboedel verhuizingen!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s en ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV aan het juiste adres!

Wat kost uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Arnhem?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Arnhem of bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!