Internationale verhuisbestemmingen

Het begon allemaal met een paard en wagen waarmee zand en grind werd vervoerd. Bijna 120 jaar later is Mondial Waaijenberg Verhuizers uitgegroeid tot een verhuisbedrijf met 5 vestigingen.

20 verhuiswagens

In deze periode hebben wij een professionele en gestructureerde werkwijze ontwikkeld. Ook het aantal landen waar we mensen naartoe verhuizen is uitgegroeid, getuige de opsomming hieronder. Maandelijks rijden onze 20 verhuiswagens op en neer tussen Nederland en al deze bestemmingen.

20130110 Binz

 

Zuinig op uw spullen

Ons motto luidt ´Zuinig op de spullen van een ander´. Gezien de bestemmingen is dat ook zeker noodzakelijk. In sommige gevallen vervoeren we de spullen van onze klanten enkele duizenden kilometers. En niet alleen over brede snelwegen, maar ook over kronkelende bergweggetjes.

Vakpersoneel

Zuinig zijn we dan ook zeker op uw spullen. Getuige onze luchtgeveerde verhuiswagens, uitstekende verpakkingsmaterialen en uiterst professionele verhuizers en chauffeurs. Ze weten precies hoe uw dierbare spullen verpakt en vervoerd moeten worden.

De energie die wij daar insteken resulteert dan ook in zeer tevreden (en terugkerende) klanten. Als Erkend Verhuizer word Waaijenberg Verhuizers gemiddeld met een 9 beoordeeld.

Verhuizingen naar Scandinavië

Wilt u verhuizen naar Scandinavië?

Verhuizingen binnen Europa

Wilt u verhuizen binnen Europa?

Overige bestemmingen

Andere bestemmingen waar Waaijenberg Verhuizers naar toe gaan.

Verhuiskosten

Wilt u weten wat een internationale verhuizing kost? Vraag dan een offerte of informatiepakket aan!
Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!