Nieuws

Introductie kringloopdoos in Nederland

Duurzaam initiatief Restore kringloop en verhuisbedrijven

Een verhuizing is hét moment om overtollige spullen een tweede leven te geven. Dat is het idee achter de kringloopdoos, een samenwerking van Passies Verhuizers, Waaijenberg Verhuizers en Restore kringloop. Op maandag 8 december overhandigde Abe Stienstra, manager Restore kringloop, de eerste twee exemplaren aan Maurice Willemsen/Jan van Hoeflaken (Passies Verhuizers) en  Jan van Santen (Waaijenberg Verhuizers). Lees verder…

‘Ik vertrek’ krijgt hulp

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft haar medewerking verleend aan de TROS-serie ‘Ik vertrek’. Dick en Ineke Sluijmers-Hertogh, die naar Zuidoost-Azië emigreerden, hadden hun inboedel bij het Edese verhuisbedrijf in opslag.

Lees verder…

Waaijenberg en kankerbestrijding

Onlangs is Waaijenberg Verhuizers sponsor geworden van Rien van Engelenburg, die op 4 juni 2009 de Alpe d´Huez wil beklimmen. En niet 1 keer maar 6 keer de berg op. L’Alpe d’Huez is een skioord in de Franse Alpen. Het is vooral bekend geworden als finishplaats in de Ronde van Frankrijk met de aankomst op 1860 meter.

Lees verder…

Verhuizingen Van der Graaf sluit zich aan

De Mondial Waaijenberg Groep, bestaande uit een vijftal verhuisbedrijven gevestigd in het midden en het noorden van het land, heeft met ingang van 1 februari 2008 de activiteiten van Verhuizingen Van der Graaf uit Emmen overgenomen. Dhr. Meine van der Graaf, eigenaar van Verhuizingen Van der Graaf, is per 1 februari 2008 in dienst getreden bij Waaijenberg Verhuizers te Ede.

Lees verder…

Mondial fiets voor Vilente beweegweken

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft in december 2012 de verhuizing naar de nieuwe locatie van verzorgingshuis De Klinkenberg verzorgd. Eind mei vond de officiële opening van De Klinkenberg plaats en als verassing hebben wij een Mondial fiets geschonken aan José van Vliet, voorzitter Raad van Bestuur.

Lees verder…