Nieuws

Piano verhuizen van een 70-jarige dominee

Een 70-jarige dominee en zijn vrouw nodigen ons uit voor bezoek in verband met verhuizing naar een kleinere woning. Zij wonen nu al 25 jaar in een drive-in woning en gaan naar een woning geheel gelijkvloers. Tot de inboedel die moet worden verhuisd behoort ook een grote, oude, zwarte, Duitse piano, van zo’n 250 kg.
Lees verder…

Dit jaar ondersteunen we een project in Indonesië om kindhuwlijken te voorkomen

Beste Jan van Santen,

Namens Soroptimist International club Ede willen wij u als sponsor van onze benefiet filmvoorstelling Movie and More 2016 heel hartelijk bedanken. Mede dankzij uw bijdrage is het een groot succes geworden en zijn we erin geslaagd om maar liefst € 11.000,- bijeen te brengen voor het project STOP kindhuwlijken in de regio Klaten, Indonesië van de Edese Stichting Child Support Indonesia!

Het project is gericht op het vergroten van de kennis en de bewustwording van de gevaren en de gevolgen van kindhuwelijken voor meisjes. Daarnaast wil het de uitvoerders van het recht bewuster maken en stimuleren dat zij zich houden aan de wetten van de kinderbescherming en de minimum leeftijd van 18 jaar gaan hanteren bij het verlenen van toestemming tot trouwen. Dit doen zij door het geven van onderwijs aan de meisjes in deze regio en voorlichting en trainingen gericht bewustwording bij ouders, overheidsfunctionarissen en de gemeenschap waarin zij leven. Dit alles met als doel om het aantal kindhuwelijken naar beneden te brengen en meer meisjes een goede toekomst te bieden.

Nogmaals onze hartelijke dank voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,

Grytsje Veltman

logo-CSI-e1358946812961

Militaire presentatie tocht te paard

Overweldigend veel aanmeldingen!

Het is inmiddels bijna een maand geleden dat de inschrijving voor de 16e MPTTP is geopend. Gedurende deze maand hebben we heel veel positieve reacties gehad: op het feit dat we doorgaan én op de wijze waarop we de organisatie hebben ingericht. Bedankt daarvoor! Voor ons betekenen die positieve reacties heel veel: het laat zien dat we op de goede weg zijn.

Schermafbeelding 2016-03-16 om 13.25.52

Lees verder…

Waaijenberg biedt steun tot en met de Spelen!

Uiteraard ben ik (Kimberley Bos) hartstikke blij met al jullie steun, maar omdat ik dit jaar mee wil draaien in het Inter Continentale Circuit (ICC) zal de sponsorpot toch iets uitgebreid moeten worden. Ik zal namelijk de eerste helft van het seizoen in Amerika verblijven. Daarom ben ik de afgelopen zomermaanden erg druk geweest om ook nieuwe sponsoren aan te trekken, en met succes!
Lees verder…

Gastles van Opa Jan

Al weken lang verheugen de kinderen in groep 8 van de Ireneschool in Wageningen zich op een hele speciale gastles voor het project “Verhuizen” die zij samen met de juf gestart zijn. De juf heeft als speciale gast directeur Jan van Santen, van Mondial Waaijenberg Verhuizers, uitgenodigd.

De hele ochtend schieten de nieuwsgierige ogen regelmatig richting het raam van het klaslokaal, benieuwd of er al een grote verhuiswagen door de Rooseveltlaan komt gereden. Rond het middag uur kijken de kinderen dan ook verheugd op als daar Jan van Santen, ook wel bekend als Opa Jan De Verhuizer, aankomt gelopen.
Lees verder…

Eerste gevulde kringloopdozen retour!

Op donderdagmiddag 12 februari jl. nam Johan Vroom, werkleider logistiek Restore kringloop, de eerste gevulde kringloopdozen in ontvangst van Remco Buurma van Waaijenberg verhuizers BV. Bij deze bedankt Restore kringloop alle verhuizende klanten die via Waaijenberg verhuizers B.V. spullen aan Restore gegund hebben. Uiteraard Waaijenberg zelf als verhuizende partner van Restore kringloop ook bedankt! Lees verder…

Verhuizingen van Loes – stichting Present – De Verhuisfamilie

Ik kom de kamer binnen. De kamer is niet klein, maar zeker ook niet groot als je beseft dat het zowel woonkamer, slaapkamer, keuken als babykamer is. De baby ligt rustig te slapen in haar wiegje. Op de bank zit de hulpverleenster van Stichting Breder: “Fijn dat je er bent.” Naast haar zit een jonge vrouw, gespannen. Ik voel me wat onwennig, want ik weet dat als ik iets zeg, zij mij niet hoort. Ze steekt haar hand uit: “Ik ben Loes”. Verrast merk ik dat ze best duidelijk kan praten en ze vertelt dat ze goed kan liplezen. Lees verder…

Introductie kringloopdoos in Nederland

Duurzaam initiatief Restore kringloop en verhuisbedrijven

Een verhuizing is hét moment om overtollige spullen een tweede leven te geven. Dat is het idee achter de kringloopdoos, een samenwerking van Passies Verhuizers, Waaijenberg Verhuizers en Restore kringloop. Op maandag 8 december overhandigde Abe Stienstra, manager Restore kringloop, de eerste twee exemplaren aan Maurice Willemsen/Jan van Hoeflaken (Passies Verhuizers) en  Jan van Santen (Waaijenberg Verhuizers). Lees verder…