Nieuws

Gastles van Opa Jan

Al weken lang verheugen de kinderen in groep 8 van de Ireneschool in Wageningen zich op een hele speciale gastles voor het project “Verhuizen” die zij samen met de juf gestart zijn. De juf heeft als speciale gast directeur Jan van Santen, van Mondial Waaijenberg Verhuizers, uitgenodigd.

De hele ochtend schieten de nieuwsgierige ogen regelmatig richting het raam van het klaslokaal, benieuwd of er al een grote verhuiswagen door de Rooseveltlaan komt gereden. Rond het middag uur kijken de kinderen dan ook verheugd op als daar Jan van Santen, ook wel bekend als Opa Jan De Verhuizer, aankomt gelopen.

Opa Jan is speciaal uitgenodigd om voor de kinderen van groep 8 van de Ireneschool een speciale gastles te verzorgen. In iets minder dan 2 uur heeft Opa Jan De Verhuizer alles verteld over aardrijkskunde en rekenen, twee vakken die ook veel bij het vak verhuizen worden gebruikt. Want wat komt er allemaal kijken bij het verhuizen binnen Wageningen maar ook naar bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland en wat kost dat allemaal?

De kinderen hebben 2 uur netjes geluisterd naar de verhalen over het verhuizen en vele lastige rekensommen opgelost. Opa Jan vindt dat zo’n prestatie beloont mag worden met…… een grote verhuiswagen!

De dag wordt afgesloten met een groepsfoto voor de verhuiswagen en alle kinderen krijgen een kinderverhuisdoos, kleurboek en een bouwplaat van Mondial Movers als cadeau mee naar huis. Een goede afsluiting van een leerzame dag met Opa Jan De Verhuizer!

Eerste gevulde kringloopdozen retour!

Op donderdagmiddag 12 februari jl. nam Johan Vroom, werkleider logistiek Restore kringloop, de eerste gevulde kringloopdozen in ontvangst van Remco Buurma van Waaijenberg verhuizers BV. Bij deze bedankt Restore kringloop alle verhuizende klanten die via Waaijenberg verhuizers B.V. spullen aan Restore gegund hebben. Uiteraard Waaijenberg zelf als verhuizende partner van Restore kringloop ook bedankt! Lees verder…

Verhuizingen van Loes – stichting Present – De Verhuisfamilie

Ik kom de kamer binnen. De kamer is niet klein, maar zeker ook niet groot als je beseft dat het zowel woonkamer, slaapkamer, keuken als babykamer is. De baby ligt rustig te slapen in haar wiegje. Op de bank zit de hulpverleenster van Stichting Breder: “Fijn dat je er bent.” Naast haar zit een jonge vrouw, gespannen. Ik voel me wat onwennig, want ik weet dat als ik iets zeg, zij mij niet hoort. Ze steekt haar hand uit: “Ik ben Loes”. Verrast merk ik dat ze best duidelijk kan praten en ze vertelt dat ze goed kan liplezen. Lees verder…

Introductie kringloopdoos in Nederland

Duurzaam initiatief Restore kringloop en verhuisbedrijven

Een verhuizing is hét moment om overtollige spullen een tweede leven te geven. Dat is het idee achter de kringloopdoos, een samenwerking van Passies Verhuizers, Waaijenberg Verhuizers en Restore kringloop. Op maandag 8 december overhandigde Abe Stienstra, manager Restore kringloop, de eerste twee exemplaren aan Maurice Willemsen/Jan van Hoeflaken (Passies Verhuizers) en  Jan van Santen (Waaijenberg Verhuizers). Lees verder…

‘Ik vertrek’ krijgt hulp

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft haar medewerking verleend aan de TROS-serie ‘Ik vertrek’. Dick en Ineke Sluijmers-Hertogh, die naar Zuidoost-Azië emigreerden, hadden hun inboedel bij het Edese verhuisbedrijf in opslag.

Lees verder…