Nieuws

Bedrijfsverhuizing naar Schiphol (verhuisverhaal)

Behalve verhuizingen van particuliere inboedels, verhuizen wij ook kantoor- en bedrijfsinventarissen, zowel nationaal als internationaal. Over verhuizingen van agrarische bedrijven, vooral naar Canada, Denemarken, Frankrijk, maar ook naar Ierland, Zuid-Afrika (rozenkwekers!), Nieuw-Zeeland, Amerika/Texas, heb ik al menig artikel geschreven. Lees hier over een projectverhuizing naar Schiphol.
Lees verder…

Verhuizing vanuit Polen met een aanrijding (verhuisverhaal)

Vorige maand schreef ik over een verhuizing uit de Ukraine en een aanrijding in Polen. Deze keer iets meer informatie over het ongeval en hoe dat wordt afgewikkeld in Polen.
Op vrijdag 2 februari reden wij om 7:30 uur weg van de parkeerplaats in Lowicz, nog ca. 430 km naar de Pools/Duitse grens en zaterdagmiddag thuis! Het is slecht weer, sneeuw en ijs op de tweebaans rijksweg tussen Warschau en Poznan en wij zien al vijf wagens in de greppel liggen, het is echt glad! Even naar de klant in Nederland bellen: het loopt voorspoedig en maandagmorgen zijn we tussen 9 en 11 uur in Amersfoort om te lossen.

Lees verder…

Zorgverhuizingspecialist

Mondial Waaijenberg Groep is specialist in zorgverhuizingen.

En dat ben je niet zomaar.

Dit soort verhuizingen zijn een stuk complexer dan een particuliere verhuizing. Zowel in de voorbereiding alsook in de uitvoering.

Waarom? Naast het inpakken, plannen en transport van inboedel, kantoormeubilair en medische apparatuur, naar een nieuwe locatie, dient er met name rekening gehouden te worden met de bewoners. Lees verder…

Een reisje naar Oekraïne (verhuisverhaal)

Vijf jaar geleden verhuisden wij een predikant naar Kiev, Ukraine. Eind januari, begin februari j.l. ben ik met internationaal chauffeur Gert op pad geweest om de inboedel van de dominee en zijn vrouw terug te verhuizen. Het was weer een zeer bijzondere ervaring! Lees verder…

Donatie van Blauw Geel’55 aan voetbalclub in Oekraïne

In de Ukraine is voetbal alleen weggelegd voor de rijken. Sport en beweging is belangrijk voor de gezondheid van ieder mens en daarom werken wij graag mee om daar verandering in aan te brengen. Lees hier hoe wij onze bijdrage leveren en zo het spelen van een potje voetbal ook bereikbaar wordt voor minder bedeelden in dit land.
Lees verder…

Vroeger was alles….

Zo nu en dan duiken er foto’s op uit een ver verleden. Foto’s die het tijdsbeeld weergeven van weleer en nostalgische gevoelens naar boven brengen, je kent dat wel…”vroeger was alles….” Zo ook een paar weken geleden, drs. Hans Frankenmolen stuurde mij een e-mail en verblijde mij met een aantal mooie foto’s van Sander Waaijenberg, oud directeur Waaijenberg Verhuizers.
Lees verder…