Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Reist u binnenkort in de voetsporen van onze voorvader Abel Tasman? Dan verzorgen wij graag uw complete verhuizing. Met een ruime ervaring en een eigen netwerk van agenten via The Moving Company helpen wij u om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

P1030444

Emigreren naar nieuw zeeland verhalen

In 2009 reisde directeur Jan van Santen nog naar Nieuw-Zeeland om klanten en agenten te bezoeken. Lees het hele verhaal van Jan van Santen bij verhuisverhalen.

Vervoer naar Nieuw-Zeeland

Het vervoer naar Nieuw-Zeeland geschiedt per zee-container. De inboedel wordt zeewaardig verpakt en geladen in een container. Na de verscheping zorgt onze agent dat de lading wordt ingeklaard bij douane en MAF en dat het gelost en uitgepakt wordt. 

Verhuiskosten

Omdat wij veel verhuizingen naar Nieuw-Zeeland verzorgen, kunnen wij kleinere zendingen gemakkelijk meenemen tegen aantrekkelijke tarieven. Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens bespreken wij uw wensen en ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Emigreren naar nieuw zeeland forum

Op deze website over Nieuw-Zeeland vindt u allerlei handige informatie.