Verhuizen naar Scandinavië

Politiek gezien is Scandinavië de verzamelnaam voor Denemarken, Noorwegen en Zweden. Kies hieronder het land waar u naartoe wilt verhuizen.

De Scandinavische rust tegemoet

Wie het drukke en gehaaste (stads)leven zat is, komt helemaal tot rust in één van de Scandinavische landen. In Nederland heerst een gejaagde cultuur. Alles moet snel, sneller, snelst. Tel daar de enorme bevolkingsdichtheid (445 inwoners per m²) bij op, en u begrijpt dat er van rust meestal geen sprake is.

In Scandinavië – vooral in Zweden – heerst een hele andere cultuur. De inwoners hebben niet dat gejaagde in zich. Ook de uitgestrekte natuurlandschappen dragen bij aan de overdaad aan rust. De bevolkingsdichtheid in Denemarken, Noorwegen en Zweden liggen op respectievelijk 129, 13 en 20 inwoners per m². Daardoor wordt veel natuurschoon in stand gehouden.

Verhuizing naar Scandinavië direct regelen

De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers weten precies wat hen te wachten staat bij een verhuizing naar Scandinavië. Wij rijden meerdere keren per maand op en neer naar Denemarken, Noorwegen en Zweden. Daardoor is gecombineerd vervoer mogelijk wat aanzienlijk scheelt in uw verhuiskosten.

Bel ons direct 0318 – 62 45 55 of vraag direct een vrijblijvende offerte of informatiepakket aan!

verhuizen-naar-scandinavie(1)verhuizen-naar-scandinavie(2)